Praha klasická- komentovaná prohlídky

Prohlídky Praha s průvodcem „Praha klasická“ jsou v podstatě prohlídky Královské cesty: Staré Město, Karlův most a Pražský hrad. Taková prohlídka se dá naplánovat na dvě hodiny nebo celý den.

Prohlídka To nejlepší z Prahy: 4 hodiny

Základní a nejoblíbenější prohlídka Prahy – vše, co byste měli v Praze vidět v nejkratším možném čase: Staré Město (Prašná brána, Staroměstské náměstí, orloj) – Karlův most – Malostranské náměstí – Pražský hrad. Začít můžeme kdekoliv na trase, nejpohodlnější je jít z Hradu dolů z kopce, nebo vás mohu vyzvednout v hotelu.

Praha skrz naskrz: 2 x 4 hodiny

Pokud chcete Prahu opravdu poznat do hloubky, rezervujte si dvě půldenní prohlídky. Jeden den pravý břeh Vltavy: Staré, Nové a Židovské Město, druhý den levý břeh: Malá Strana, Pražský hrad a Hradčany. Karlův most je mezi nimi, ale určitě ho nevynecháme.
Můj tip: můžete si objednat i jen jednu z prohlídek – jeden břeh dopodrobna za 4 hodiny.

Jeden den v Praze: 8 hodin

Na celodenní prohlídce si většinou stihneme prohlédnout vše, co při prohlídce to nejlepší z Prahy a jednu část dopodrobna, do úrovně jako při prohlídce Praha skrz naskrz. Co byste chtěli prozkoumat dopodrobna stačí probrat ráno při setkání. Pro matematiky: ano, 2×4 hodiny = 8 hodin, ale z 8 hodin v kuse budete unavenější, nějaký čas zabere oběd apod. Ze zkušenosti, není 8 hodin jako 8 hodin!
Můj tip: oběd při projížďce na lodi. 2-hodinová plavba s obědem formou bufetu. Loď projíždí historickým centrem od nábřeží Na Františku, pod Hradem a kolem Karlova mostu až pod Vyšehrad a zase zpátky. Odpočinete si, najíte se, ale pořád jste na prohlídce!

Praha letem světem: 2 hodiny

Za dvě hodiny uvidíme jeden břeh, takže například Staré Město a Karlův most nebo Pražský hrad a Karlův most. Ale možností je hodně, trasu navrhnu podle vašich preferencí, ale také místa, kde potřebujete prohlídku začínat a končit (restaurace, hotel…).

Všechny prohlídky jsou soukromé, tedy jen pro vás a vaši skupinu a také v čase, který si vyberete.

Vybírejte nebo zavolejte / napište a s výběrem vám poradím:
728 880 367 (hovor i sms) nebo eva@prohlidky-prahy.cz

měšec pražské groše

Cena:
1 – 4 osoby:  700 Kč / hodinu
5 – 14 osob:  900 Kč / hodinu
nad 15 osob:  1 100 Kč / hodinu 

Cena je vždy za skupinu, nikoliv za osobu. Všechny prohlídky jsou soukromé, nespojuji skupiny,  ani není možné se přidat k jiné skupině. Délka prohlídky je vždy uvedená u jejího popisu.

Pro firmy platba na fakturu po prohlídce, bez nutnosti předplatby.
Pro ostatní úhrada na prohlídce, také bez nutnosti předplatby. 

Slevy pro české a slovenské školy – více zde.